Autokraantransport | 0251 26 27 40

Autokraantransport

Precisiewerk in transporteren, hijsen en plaatsen.

Precisiewerk in plaatsing

Hoe zwaar, groot, lang, breed, hoog of breekbaar de lading ook is, onze vakbekwame chauffeurs plaatsen het tot op de millimeter nauwkeurig met radiografische bestuurde kranen. Ook op grote hoogte; onze autokraanwagens met fly-jib hebben een bereik tot wel 32 meter. Daarmee tillen we bijvoorbeeld tuinbenodigdheden over muren, hijsen we bouwmaterialen en dakkapellen naar boven en plaatsen we die precies waar ze nodig zijn. Tot en met 85 ton.

Combinaties op maat

Ons wagenpark omvat diverse typen autokraanwagens, semi-diepladers en combinaties voor platvervoer. Onze autokraanwagens zijn geschikt voor diverse materialen. Onze semi diepladers zetten we in voor lange, brede en hoge ladingen. Voor ladingen die geladen of gelost worden met een telekraan of heftruck zetten we platvervoer in.

Autokraantransport valt onder een ander bedrijf binnen BUKO.
Voor meer informatie belt u naar 0251 – 26 27 40.

Altijd een BUKO-oplossing

Dit zijn uw
voordelen

 Vakbekwame chauffeurs
Modern wagenpark
24/7 bereikbaar
Korte lijnen, snel schakelen
VCA**- en ISO-gecertificeerd

Strak plannen,
snel schakelen

Aanvullende dienstverlening

De beste chauffeurs
en modern materieel

staan garant voor een snelle en veilige levering

Wagenpark

Het juiste transport
voor elke lading

Of het nu gaat om asfalt, zand, grond, beton of granulaat, BUKO Transport vervoert het met het beste materieel. Wij investeren continu in ons wagenpark. Daarom beschikken we over de nieuwste, schoonste en veiligste technieken. Onze chauffeurs zijn gecertificeerde vakmensen die hun kennis up to date houden met jaarlijkse scholing en training.

Wij zijn BUKO Transport

Wij zijn flexibel
en slagvaardig

Met 75 medewerkers en 60 voertuigen is BUKO Transport een slagvaardige partner die 24/7 beschikbaar is voor uw vraag of project. We investeren in onze klantrelaties; we denken én rekenen graag mee voor de beste oplossing. Kan het met minder wagens, dan adviseren we u dat. We zorgen voor een strakke planning, maar lossen het flexibel voor u op als de omstandigheden dat vereisen.

Langetermijn­relaties

Daar zijn we trots op!

Wij helpen u ook graag verder

Bel ons voor de zekerste weg naar een geslaagd project.

Direct meer weten? Bel 0251 - 26 27 30