Skip to main content
Wij helpen u graag verder
0251 - 26 27 30 (Kipper)
0251 - 26 27 40 (Autokraan)
 

Onze chauffeurs
staan voor u klaar

Complete dienstverlening

Met vakbekwame chauffeurs en uiterst modern materieel realiseren wij 24/7 al uw transporten. Veilig, vakkundig en efficiënt.

Bulktransport

Zand, grond, beton, granulaten, slib: wij vervoeren en leveren bouw- en grondstoffen voor projecten in bouw en infra, conform de meest actuele milieu- en veiligheidseisen.

Lees verder

Asfalttransport

Dag en nacht, zeven dagen per week vervoeren wij asfalt. De hoge isolatiewaarden van onze asfaltwagens (conform actuele Duitse standaard) garanderen een perfecte verwerkingstemperatuur bij aflevering.

Lees verder

Zandtransport

Zandrijden in onverhard terrein vereist kennis, ervaring en een perfecte voertuigbeheersing. Onze chauffeurs hebben daarvoor de juiste ervaring.

Lees verder

Opslag

Opslagruimte nodig? Ons terrein biedt ruimte voor de opslag van uw bouwstoffen.

Lees verder

Gladheid­bestrijding

Weer of wind, dag of nacht: met onze chauffeurs van de gladheidbestrijding blijven de wegen in Noord-Holland in de winter zo veilig mogelijk.

Lees verder

Mobiele weegbrug

Nooit meer overbeladen of onderbeladen dankzij onze mobiele weegbrug. Geen boetes meer, maar wel optimale benutting van de capaciteit.

Lees verder

Levering grondstoffen

Zand, grond, granulaten nodig? We vervoeren deze bouwstoffen niet alleen, maar kopen het desgewenst ook tegen concurrerende tarieven voor u in.

Lees verder

De beste chauffeurs
en modern materieel

BUKO Transport staat garant voor een snelle en veilige levering.

Wagenpark

Het juiste transport
voor elke lading

Of het nu gaat om asfalt, zand, grond, units of containers, BUKO Transport vervoert het met het beste materieel. Wij investeren continu in ons wagenpark. Daarom beschikken we over de nieuwste, schoonste en veiligste technieken. Onze chauffeurs zijn gecertificeerde vakmensen die hun kennis up to date houden met jaarlijkse scholing en training.

Wij zijn BUKO Transport

Wij zijn flexibel
en slagvaardig

Met 112 medewerkers en 86 voertuigen is BUKO Transport een slagvaardige partner die 24/7 beschikbaar is voor uw vraag of project. We investeren in onze klantrelaties; we denken én rekenen graag mee voor de beste oplossing. Kan het met minder wagens, dan adviseren we u dat. We zorgen voor een strakke planning, maar lossen het flexibel voor u op als de omstandigheden dat vereisen.

Altijd een BUKO-oplossing

Dit zijn uw
voordelen

Vakbekwame chauffeurs
Modern wagenpark
24/7 bereikbaar
Korte lijnen, snel schakelen
VCA**- en ISO-gecertificeerd

Strak plannen,
snel schakelen

Langetermijn­relaties

Daar zijn we trots op!

Wij helpen u ook graag verder

Bel ons voor de zekerste weg naar een geslaagd project.

Direct meer weten? Bel 0251 - 26 27 30