Skip to main content
Wij helpen u graag verder
0251 - 26 27 30 (Kipper)
0251 - 26 27 40 (Autokraan)
 

Zorgen dat het piekfijn in orde komt.
Daar staan we voor

Wij zijn BUKO

Complete dienstverlening

Zorgen dat u uw planning kunt halen, daar zetten we ons elke dag weer voor in. Daarvoor bieden we een compleet pakket aan diensten. Bij ons zijn de lijnen kort en de relaties lang. Met BUKO Transport is het snel schakelen en dat waarderen onze opdrachtgevers.

Betrouwbare partner

In de bouw en grond-, weg- en waterbouw is BUKO Transport een partner waar je altijd op kunt rekenen voor je transport -en logistieke uitdaging. We zorgen er graag voor dat onze kennis en ervaring meerwaarde brengt. Planning en aanpak, voorbereiding en uitvoering, overleg en afstemming: met onze inbreng dragen we bij aan een soepel verloop en een geslaagde oplevering.

Snel en stipt geleverd

Volgende week asfalt uitrijden of beton transporteren? Morgen slib afvoeren en een paar wagens zand nodig? Containers verplaatsen naar de nieuwe bouwplaats? Bel BUKO Transport voor een snelle en stipte levering. Voor alle soorten transporten kunt u bij ons terecht. We zorgen dat het in orde komt.

De beste chauffeurs
en modern materieel

staan garant voor een snelle en veilige levering

Onze mensen

‘Mooie wagens zijn voor mij een hobby’

Richard Kooiman: “Zo’n 20 jaar rij ik al op de kipper. De laatste jaren overgestapt op een andere wagen. Het is mooi om een eigen auto te rijden. Ik weet precies hoe ik ermee om moet gaan en ken elk geluidje. Poetsen en onderhoud is voor mij als een hobby.”

“Ik houd van de afwisseling in dit werk; de ene dag sta je op Schiphol bij de vliegtuigen, de andere dag ben je de A9 aan het asfalteren. Al zit ik alleen op de wagen, op het werk ben je met een groepje en dat is altijd leuk.”

‘Transport is sport’

Werkdag, weekend of avond, Ko van der Stelt staat altijd klaar voor een ritje. “Transport is sport, zeg ik altijd. De weg trekt mij aan. Ik rijd al mijn hele leven. De verkeersdrukte is enorm toegenomen, dus je moet wel flexibel zijn als het anders loopt dan gepland.”

“Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de mensen om je heen. Daarom moet je altijd alert blijven in dit werk. Mijn ogen zijn overal en ik zorg ook dat mijn spullen goed in orde zijn. In ons bedrijf is er veel aandacht voor veiligheid. We worden jaarlijks geschoold.”

‘Ik leer nog elke dag’

Chauffeur Dirk Groneman rijdt met een 6X6 WS met stuurbare achteras: “Een wendbare auto met extra laadvermogen, die voor allerlei ladingen wordt ingezet en ook een vangmuil heeft. Ik ben wel trots op mijn karretje. ’s Avonds zit ik er nog vaak aan te poetsen. Daar dank ik mijn bijnaam aan: Dirk Poets.”

“Dit werk is geen routinewerk, elke situatie staat op zich. Ik sta open voor vernieuwing en leer nog elke dag. Het mooiste is als ik langer op een KWS-project zit. Dan draai ik van a tot z in alles mee: toolboxmeetings, voortgangsvergaderingen.”

Ons materieel

Efficiëntie en
veiligheid

Via de boordcomputer staan we altijd met elkaar in contact. We beschikken over actuele informatie over onder meer levertijden, hoeveelheden en brandstofverbruik. Informatie die bijdraagt aan efficiëntie, veiligheid en kostenreductie.

Schoon en veilig vervoerd, op tijd geleverd

BUKO Transport staat voor u klaar.

85
wagens voor elk type transport of lading
21000
kilometer per dag afgelegd door alle wagens
100
medewerkers
100
bezettingsgraad

Specialist in transport

voor grond-, weg- & waterbouw en industrie in Noord-Holland

Wagenpark

Het juiste transport
voor elke lading

Of het nu gaat om asfalt, zand, grond, beton of granulaat, BUKO Transport vervoert het met het beste materieel. Wij investeren continu in ons wagenpark. Daarom beschikken we over de nieuwste, schoonste en veiligste technieken. Onze chauffeurs zijn gecertificeerde vakmensen die hun kennis up to date houden met jaarlijkse scholing en training.

Projecten

Vervoer en diensten bij aanleg grootste zeesluis ter wereld

In Velsen/IJmuiden wordt de grootste zeesluis ter wereld gebouwd. BUKO Transport verzorgt er het transport van goederen én bouwmedewerkers. Maar BUKO levert nog veel meer diensten aan dit gigantische bouwproject, dat eind 2019 wordt opgeleverd.

Langetermijn­relaties

Daar zijn we trots op!

BUKO Transport

BUKO Transport vervoert het met het beste materieel. Wij investeren continu in ons wagenpark. Daarom beschikken we over de nieuwste, schoonste en veiligste technieken. Met vakbekwame chauffeurs en uiterst modern materieel realiseren wij 24/7 al uw transporten. Veilig, vakkundig en efficiënt.

Duur: 1:08

Wij helpen u ook graag verder

Bel ons voor de zekerste weg naar een geslaagd project.

Direct meer weten? Bel 0251 - 26 27 30