Skip to main content
Wij helpen u graag verder
0251 - 26 27 30 (Kipper)
0251 - 26 27 40 (Autokraan)
 

Mobiele weegbrug

Complete dienstverlening

Met vakbekwame chauffeurs en uiterst modern materieel realiseren wij 24/7 al uw transporten. Veilig, vakkundig en efficiënt.

Wegen op locatie

Met de mobiele weegbrug kan op elke locatie exact worden nagegaan hoe zwaar de lading is. De wagen rijdt erop en het gewicht wordt direct afgelezen en geprint. Geen boetes meer voor overbelading, want u weet exact hoe zwaar de lading is. Ook onderbelading is niet meer nodig; de laadcapaciteit kan ten volle worden benut.

Innovatieve oplossing

De brug kan op elke wegenbouwlocatie worden uitgerold. In 20 minuten is de weegbrug operationeel. Een kwestie van uitrollen, vastklikken en aansluiten. Ideaal bij kortdurende projecten.

Optimale capaciteitsbenutting dankzij de mobiele weegbrug.

Altijd een BUKO-oplossing

Dit zijn uw
voordelen

 Vakbekwame chauffeurs
Modern wagenpark
24/7 bereikbaar
Korte lijnen, snel schakelen
VCA**- en ISO-gecertificeerd

Strak plannen,
snel schakelen

Aanvullende dienstverlening

De beste chauffeurs
en modern materieel

staan garant voor een snelle en veilige levering

Wagenpark

Het juiste transport
voor elke lading

Of het nu gaat om asfalt, zand, grond, beton of granulaat, BUKO Transport vervoert het met het beste materieel. Wij investeren continu in ons wagenpark. Daarom beschikken we over de nieuwste, schoonste en veiligste technieken. Onze chauffeurs zijn gecertificeerde vakmensen die hun kennis up to date houden met jaarlijkse scholing en training.

Wij zijn BUKO Transport

Wij zijn flexibel
en slagvaardig

Met 75 medewerkers en 60 voertuigen is BUKO Transport een slagvaardige partner die 24/7 beschikbaar is voor uw vraag of project. We investeren in onze klantrelaties; we denken én rekenen graag mee voor de beste oplossing. Kan het met minder wagens, dan adviseren we u dat. We zorgen voor een strakke planning, maar lossen het flexibel voor u op als de omstandigheden dat vereisen.

Langetermijn­relaties

Daar zijn we trots op!

Wij helpen u ook graag verder

Bel ons voor de zekerste weg naar een geslaagd project.

Direct meer weten? Bel 0251 - 26 27 30